30 Nisan 2010 Cuma

E-Alışveriş'in En İddialı İsmi Bizdebitmez.com

Türkiye’nin e-ticaret sitesi Bizdebitmez.com kurulalı 1 yılı geçiyor. Bu süre zarfında hedeflerine tek tek ulaşan site, artık e-alışveriş deyince akla ilk gelen adreslerden biri. Turkcell ile birlikte gerçekleştirdiği İnternet Şifre Kartı projesi ile bilinirliğini arttıran firma, 2010 yılında da hem üye sayısını hem de satış miktarını arttırarak zirveye çıkmayı planlıyor.

E-ticaret pazarının her geçen gün büyüdüğü Türkiye’de, bu alanda önemli başarı öykülerinden biri Bizdebitmez.com. Kurulalı henüz 1 yılı geçen site, e-ticaret dünyasında kendini kabul ettirdi. Bilgisayardan ev tekstiline, spor malzemelerinden, kitap ve CD’ye kadar pek çok ürünü aynı çatı altında buluşturan site, oldukça hızlı yükselen satış grafiğiyle Türkiye’nin en büyük alışveriş sitelerinden biri olma yolunda.

Her geçen gün paket sayısı artan sitede, hızlı ve hatasız ürün teslimatı en büyük tercih sebeplerinden biri. Üstelik, sık sık uygulamaya konan kampanyalar sayesinde, ziyaretçiler, önemli avantajlar ve indirimli alışveriş imkanı yakalıyor. Siteyi her gün 15 binden fazla kişi ziyaret ederken, sitenin üye sayısı 20 bin kişiyi geçmiş durumda.

Siteye olan büyük ilginin arkasında 3 önemli unsur var: Kolay alışveriş, uygun fiyat ve hızlı teslim. Bunun yanında güvenli alışveriş de tercih nedenlerinden biri. Bizdebitmez.com sitesinden alışveriş yapmanın en iyi taraflarından biri, bankalarca sağlanan güvenlik sistemleri üzerinden alışveriş yapıyor olmak.Üstelik 3D Security sistemi sayesinde, kredi kartı kullanımı gönül rahatlığı ile yapılıyor.

Turkcell ile işbirliği satışları yüzde 30 arttırdı

Site, son zamanlarda işbirliği yaptığı firmalarla da adından söz ettiriyor. Tedarikçileri konusunda son derece hassas davranan firma, Turkcell ile de önemli bir işbirliğine imza attı. Turkcell’in, altyapısını oluşturduğu “İnternet Şifre Kartı” projesine dahil olan site, cep telefonu satın alan müşterilere 100 MB değerinde erişim sunan internet şifre kartlarını ücretsiz olarak gönderiyor. Sitenin Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çelet’in verdiği bilgiye göre “Kartın arkasındaki şifre, belirtilen Turkcell numarasına gönderiliyor ve hemen 100 MB değerinde internet erişimi cep telefonuna yükleniyor, 100 MB limit bitmeden önce Turkcell’den bir mesajla durum kullanıcıya bildiriliyor.” Bu projeyle birlikte cep telefonu satışlarını yüzde 30 arttıran site, aynı zamanda marka bilinirliğini de arttırmış oldu.

Hızlı, kolay ve güvenli alışverişe, uygun fiyatlarla devam

Bizdebitmez.com Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çelet, “Biz bu işe başlarken, e-ticaret sektörünün büyüme potansiyelini göz önünde bulundurduk. Gerçekten de tahminlerimiz doğru çıktı. E-ticaret sektörü hızla büyürken biz de büyüdük. Zaman zaman kötü örnek teşkil eden alışveriş sitelerine rağmen, e-ticaretin alışveriş için iyi bir alternatif olduğunu kabul ettirdik. Şimdi binlerce üyemiz var ve hepsi yapacağımız yenilikleri ve kampanyaları ilgi ve heyecanla takip ediyor. Site olarak şu an geldiğimiz yerden memnunuz ancak yeterli görmüyoruz. Vizyonumuz, bu alandaki ilk üç firmadan biri olmak. Bu motivasyonla çalışmaya devam ederek, heyecanımızı ve titiz çalışma biçimimizi korursak, çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Bunun için güvenli, hızlı ve kolay alışverişi uygun fiyatlara sunmaya devam edeceğiz. Bu şekilde ilerlersek hedeflerimize umduğumuzdan daha çabuk varacağımıza eminiz. Son olarak yeni projemiz; sitemizde kişiye özel ayakkabı üretimi yapacağız. Farkımız, sitemiz üzerinden siparişi verilecek olan ayakkabı veya botlar için müşterilerimizin ayak ölçülerini alıp sitemizde belirtmeleri yeterli olacak. Bizde müşterimizden aldığımız ölçüler doğrultusunda siparişi üretip müşterimizin adresine teslim edeceğiz" dedi.

Bizdebitmez.com sitesinde son derece geniş bir yelpazede ürün bulmak mümkün: Elektronik, Bilgisayar ve Sarf malzemeleri, Telefon, Fotoğraf ve Kameralar, Ev aletleri, Anne-Bebek-Çocuk ürünleri, Kitap, Müzik, Spor, Kişisel bakım ve Sağlık, Giyim, Oto ürünleri, Takı,Saat,Hırdavat,Bahçe,Ev tekstili,Petshop gibi 100.000 üzerinde ürün var.


cnnturk.com alıntıdır.

Hiç yorum yok:

HERGÜNKAMPANYA