30 Nisan 2010 Cuma

Çikolatasepeti.com Ağzının Tadını Bilenler İçin..

Firmalara Özel Tasarlanmış Hediyelik Çikolatalar..Profesyonel Ürünler,Anneler Günü,Babalar Günü,Evlilik ve Bebek Çikolataları,Doğum günü ve Özel Günler Çikolataları Lezzeti ve Sunum Farkıyla Hepsi Cikolatasepeti.com'da..

YONCA GIDA'NIN YENİ GÖZDESİ YONCA ZEYTİNYAĞI, RAFLARDA YERİNİ ALDI

YONCA ZEYTİNYAĞI, RAFLARDA YERİNİ ALDI



Yonca Gıda; doğanın altın sıvısını tüketicileri ile buluşturuyor, sofralara sağlık getiriyor. Yonca Gıda’nın 1lt ve 2lt altın ambalaj ödülüne layık görülen pet şişelerin de ve 5 – 10 – 18 lt teneke ambalajlarda yer alan zeytinyağları raflarda yerini aldı.


Yonca Gıda’nın piyasaya sunduğu Yonca Zeytinyağı damak tadına düşkünler için ‘sızma’ ve ‘riviera’ alternatifi sunuyor. Yonca Riviera Zeytinyağı; zeytinin kendine has lezzetinin hafif olduğu, rafine edilmiş zeytinyağı ile naturel zeytinyağının harmanlanması ile elde ediliyor. Riviera zeytinyağı en fazla %1 oranında asit içeriyor ve zeytinyağının tadı ve kokusunu arayan ama hafif olmasını tercih edenler için öneriliyor. Yonca Sızma Zeytinyağı ise; herhangi işlem kullanılmadan sadece geleneksel "soğuk sıkım" yöntemi ile; zeytinyağının naturel aromatik yapısı ve besleyici değerleri korunuyor. Hasadı dalından elle toplanarak yapılan ve hasattan sonra ilk 24 saat içinde sıkılan ürün en fazla %0,8 oranında asit içeriyor. Tüm genel kullanım için ve özellikle de soğuk servis edilen yemekler için önerilen ideal bir zeytinyağıdır.
Doğanın bu altın mucizesi ürünün faydalarının birkaçını sıralamak gerekirse; zeytinyağı hücreleri koruyor, hücreleri yenileyerek kansere karşı koruma sağlıyor. Tansiyonun kontrol altında tutulmasına yardımcı oluyor. Besinlerin bağırsaklar tarafından çok daha iyi emilmesini sağlayarak bağırsakların çalışmasını düzenliyor. Yaşlanmanın, hem genel olarak doku ve organlar, hem de beyin fonksiyonları üzerinde ki etkilerini geciktiriyor. Cildi ve saçları besliyor, tırnakları güçlendirip kırılmalarını önlüyor.
Yonca Gıda, yağ üretimi ile giriş yaptığı sektörde bugün, ayçiçek, mısır, kanola, soya yağı, zeytinyağı, konserve ürünler, ketçap, mayonez, salça, çeşitli domates ürünleri, değişik lezzetteki soslar ve turşu çeşitlerini de kapsayan geniş ürün yelpazesi ile Türk ve Dünya tüketicisinin damak tadına ve mutfağına hitap etmeye devam etmektedir.
Kontrollü tarımla, her mevsim en lezzetli ve sağlıklı sebzeler ile üretimini gerçekleştiren Yonca Gıda ürünleri ile hazırlayabileceğiniz birbirinden harika yemek tariflerine http://www.yoncagida.com.tr/  adresinden ulaşabilirsiniz.

E-Alışveriş'in En İddialı İsmi Bizdebitmez.com

Türkiye’nin e-ticaret sitesi Bizdebitmez.com kurulalı 1 yılı geçiyor. Bu süre zarfında hedeflerine tek tek ulaşan site, artık e-alışveriş deyince akla ilk gelen adreslerden biri. Turkcell ile birlikte gerçekleştirdiği İnternet Şifre Kartı projesi ile bilinirliğini arttıran firma, 2010 yılında da hem üye sayısını hem de satış miktarını arttırarak zirveye çıkmayı planlıyor.

E-ticaret pazarının her geçen gün büyüdüğü Türkiye’de, bu alanda önemli başarı öykülerinden biri Bizdebitmez.com. Kurulalı henüz 1 yılı geçen site, e-ticaret dünyasında kendini kabul ettirdi. Bilgisayardan ev tekstiline, spor malzemelerinden, kitap ve CD’ye kadar pek çok ürünü aynı çatı altında buluşturan site, oldukça hızlı yükselen satış grafiğiyle Türkiye’nin en büyük alışveriş sitelerinden biri olma yolunda.

Her geçen gün paket sayısı artan sitede, hızlı ve hatasız ürün teslimatı en büyük tercih sebeplerinden biri. Üstelik, sık sık uygulamaya konan kampanyalar sayesinde, ziyaretçiler, önemli avantajlar ve indirimli alışveriş imkanı yakalıyor. Siteyi her gün 15 binden fazla kişi ziyaret ederken, sitenin üye sayısı 20 bin kişiyi geçmiş durumda.

Siteye olan büyük ilginin arkasında 3 önemli unsur var: Kolay alışveriş, uygun fiyat ve hızlı teslim. Bunun yanında güvenli alışveriş de tercih nedenlerinden biri. Bizdebitmez.com sitesinden alışveriş yapmanın en iyi taraflarından biri, bankalarca sağlanan güvenlik sistemleri üzerinden alışveriş yapıyor olmak.Üstelik 3D Security sistemi sayesinde, kredi kartı kullanımı gönül rahatlığı ile yapılıyor.

Turkcell ile işbirliği satışları yüzde 30 arttırdı

Site, son zamanlarda işbirliği yaptığı firmalarla da adından söz ettiriyor. Tedarikçileri konusunda son derece hassas davranan firma, Turkcell ile de önemli bir işbirliğine imza attı. Turkcell’in, altyapısını oluşturduğu “İnternet Şifre Kartı” projesine dahil olan site, cep telefonu satın alan müşterilere 100 MB değerinde erişim sunan internet şifre kartlarını ücretsiz olarak gönderiyor. Sitenin Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çelet’in verdiği bilgiye göre “Kartın arkasındaki şifre, belirtilen Turkcell numarasına gönderiliyor ve hemen 100 MB değerinde internet erişimi cep telefonuna yükleniyor, 100 MB limit bitmeden önce Turkcell’den bir mesajla durum kullanıcıya bildiriliyor.” Bu projeyle birlikte cep telefonu satışlarını yüzde 30 arttıran site, aynı zamanda marka bilinirliğini de arttırmış oldu.

Hızlı, kolay ve güvenli alışverişe, uygun fiyatlarla devam

Bizdebitmez.com Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çelet, “Biz bu işe başlarken, e-ticaret sektörünün büyüme potansiyelini göz önünde bulundurduk. Gerçekten de tahminlerimiz doğru çıktı. E-ticaret sektörü hızla büyürken biz de büyüdük. Zaman zaman kötü örnek teşkil eden alışveriş sitelerine rağmen, e-ticaretin alışveriş için iyi bir alternatif olduğunu kabul ettirdik. Şimdi binlerce üyemiz var ve hepsi yapacağımız yenilikleri ve kampanyaları ilgi ve heyecanla takip ediyor. Site olarak şu an geldiğimiz yerden memnunuz ancak yeterli görmüyoruz. Vizyonumuz, bu alandaki ilk üç firmadan biri olmak. Bu motivasyonla çalışmaya devam ederek, heyecanımızı ve titiz çalışma biçimimizi korursak, çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Bunun için güvenli, hızlı ve kolay alışverişi uygun fiyatlara sunmaya devam edeceğiz. Bu şekilde ilerlersek hedeflerimize umduğumuzdan daha çabuk varacağımıza eminiz. Son olarak yeni projemiz; sitemizde kişiye özel ayakkabı üretimi yapacağız. Farkımız, sitemiz üzerinden siparişi verilecek olan ayakkabı veya botlar için müşterilerimizin ayak ölçülerini alıp sitemizde belirtmeleri yeterli olacak. Bizde müşterimizden aldığımız ölçüler doğrultusunda siparişi üretip müşterimizin adresine teslim edeceğiz" dedi.

Bizdebitmez.com sitesinde son derece geniş bir yelpazede ürün bulmak mümkün: Elektronik, Bilgisayar ve Sarf malzemeleri, Telefon, Fotoğraf ve Kameralar, Ev aletleri, Anne-Bebek-Çocuk ürünleri, Kitap, Müzik, Spor, Kişisel bakım ve Sağlık, Giyim, Oto ürünleri, Takı,Saat,Hırdavat,Bahçe,Ev tekstili,Petshop gibi 100.000 üzerinde ürün var.


cnnturk.com alıntıdır.

29 Nisan 2010 Perşembe

26 Nisan 2010 Pazartesi

Royal Savon Ölüdeniz Sabunu


Bu eşsiz formülün temel hammaddesi ölü deniz kilidir. Besleyici yağlarla parfümlendirilmiş ve çok yoğun aktif elementler ve mineraller içeren bu madde cildinize bakım yaparken derinlemesine temizlenmesini sağlar.


Hafif formülü ve hipoalerjenik yapısı sayesinde yalnız vücut değil yüz için de kullanılabilir. Tüm cilt tipleri ve özellikle çok hassas ciltler için uygundur.


İyi sonuçlar elde etmek için düzenli olarak kullanınız.

Royal Savon'la Doğal Güzellik

Royal Savon Doğal Lifli Sabunlar
Royal Savon Zeytinyağlı Sabunlar


Royal Savon Gliserinli Sabunlar
Bu doğal sabunlar cildinizi canlandırmak ve yumuşatmak için kurutulmuş çiçek ve bitkilerin zeytinyağı, palmiye, Hindistan cevizi ve hint yağları ile özel karışımlarından özel olarak formüle edilmiştir.



Bu içeriklerin cildin güzelliğini ve elastikiyetini koruyucu etkileri antik çağlardan beri iyi bilinir.


Özel temel yağları da içeriğinde bulunduran bu sabunlar cilde yumuşaklık ve canlılık kazandırdığı için kuru ve hassas ciltler için idealdir.

 
Royal Savon sabunlarının özellikleri;


1.Bulunduğu bölgede vermiş olduğu yüksek kalitede kokusu.


2.Dekoratif özelliği ile ortama renk katması


2.Yüksek nemlendirme kabiliyeti


3.Taze, ışıltılı, yumuşacık ve farklı bir cilt


4.Anti-Bakteriyel


5.Egzama, çatlama, kuruma, dökülme gibi cilt problemlerinde yüksek performansı ile iyileştirme, sivilce ve cilt pürüzlerinde KESİN sonuç.


6.Balık, soğan kokusu gibi cilde sinmiş ve geçmeyen kötü kokuları gidermede rakipsiz


7.Muhteşem kokusu ve şeffaf, estetik görüntüleri, olarak sıralanabilir.


Royal Savon ürünlerinin, aynı kalitede başka bir benzeri olmadığı için, kendinizi ayrıcalıklı hissedebilirsiniz. Ya da değer verdiğiniz insanlara, sizin için özel olduklarını hissettirmenin en iyi yolu; Onlara, Royal Savon hediye etmenizdir.



KULLANMA ŞARTLARI


Royal Savon’u haricen ve el/yüz ve genel vücut temizliği için kullanılır. Göz, ağız/diş ve mukoza, genital bölgeler ve açık yara üzerine tatbik edilmez.

 
Satın alımdan sonra 1 yıl içinde tüketilmelidir.


Tüketilene kadar oda sıcaklığında ve gölgede, temiz/hijyenik ortamlarda muhafaza edilmelidir.


Kullandıktan sonra el/yüz ve/veya vücudunuzu su ile durulayınız.

http://www.royalsavon.com/

17 Nisan 2010 Cumartesi

Sihirli Elma Yolculuğu



Sihirli Elmalar
Sihirli Elmalar Hakkında

Sihirli Elmalar 1995 Yılından beri faaliyette olan Seçkin Hediye Sepetleri Gıda San.Tic. LTD ŞTİ. Bünyesinde 2007 yılında Kurulmuştur . Aynı zamanda Sihirli Sepetler.com ’un kurucularından olan Firmamız, Dünyada sadece Amerika'da 1950 yılından beri var olan ve yılda 100 milyon adet satılan karamel ve çikolata kaplı elmaları Türk insanı ile buluşturuyor.
2007 Yı
lında başlayan ve 1,5 yıl süren ar- ge çalışmasının ardından, Nefis Çikolata sosu , Karamel sosu ,çeşitli kuruyemişler , çeşitli şekerlemeler ile harmanladığımız ve sihirli bir tat elde ettiğimiz elmayı , yediden yetmişe tüm yaş gruplarının damak zevkine göre hazırladık. Aynı zamanda Kurumsal firmalar ve organizasyon firmaları tarafından da tercih edilen elmalarımızın , 24 ayar altın kaplamadan, kişiye özel elmalara kadar 300 farklı çeşidi bulunmaktadır.
Hem sevdiklerinize hediye edebileceğ
iniz , hemde kendinizi şımartabileceğiniz muhteşem lezzetlerden oluşan Sihirli Elmaları para kazanabileceğiniz bir iş kolu olarak da değerlendirebilirsiniz. İster Bir AVM de stand kurabilirsiniz, isterseniz şehrin işlek ve kaliteli caddelerinde bir mağaza konseptine girebilirsiniz , istersenizde il bayiliği alarak tüm ilden sorumlu olabilirsiniz.
Hedefimiz; son derece hijyen
şartlarda üretilen ,Tarım ve köy işleri bakanlığından onaylı olan Sihirli Elmaları tüm Türkiye’de parklarda ,bahçelerde ,Üniversitelerde,okullarda her yerde özellikle Tüm çocukların ve gençlerin vazgeçilmezi haline getirmek.
Elma Sağlıktır
Sağlık Mutluluktur
Sağlık ve Mutluluk Sihirli Elmalar'dır
Elma Şekerinden çok çok daha fazlası
İşte Sihirli Elmaların Hikayesi

1995 yılında kurduğumuz firmamızda her şey bir Anneler Gününde annelerimize farklı ne yapabiliriz düşüncesinden çıktı . Neler yapabiliriz diye internetten yurtdışındaki sitelerde araştırma yaparken,bir anda caramel apples ürünleri ortaklarımızdan birinin dikkatini çekti .Gelin bakın bu ürüne ne diyorsunuz diye gelen çağrıya hemen cevap verdik ve ekrana baktığımızda ağzımızdan şu iki kelime döküldü İŞTE BU ……

veeeee SİHİRLİ ELMALAR DOĞDU

Yıl 2007, aylardan Mayıstı hemen kolları sıvadık ve ar-ge çalışmalarına başladık . Baktık elmayı karamelle kaplamışlar sonra çikolata sosu ile kaplamışlar ve kuruyemişlerle şekerlemelerle süslemişler kısa zamanda yaparız bizde dedik . Ancak nedense bu kelimeleri söyledikten tam 1.5 yıl sonra ilk ürünümüzü çıkartabildik. Evet evet yanlış duymadınız basit gibi görünen Sihirli Elmalar’ı ancak 2008 yılının ekim ayında Türk insanı ile buluşturabildik .

Sadece çikolata sosu için 6 ay çalışmalar yaptık ki Türkiye’nin en kaliteli çikolata fabrikaları istediğimiz sosu yapmayı başaramadılar .Baktık ki böyle olmayacak bize hammadeleri verin kendi sosumuzu kendimiz üretelim dedik çikolata fabrikasına .Şaşırdılar ve hammadeleri aldık. Gurme olan ortaklarımız 3 ay boyunca soslar üzerinde çalıştıktan sonra ortaya müthiş bir lezzet çıktı veeeeeee gizli bir formül olarak tarihimizdeki yerini aldı .Sadece firma ortaklarının bildiği bu karamel ve çikolata sosları ustalarımızın bile bilgi dahilinde değildir .Her akşam özenle formüle edilen bu soslarımızı çikolata ve karamel makinelerimiz ile hazırlayıp sabahları ustalarımızın önüne koyuyoruz, her ne kadar bize biraz sitem ediyor olsalarda 9 ay boyunca gece gündüz süren ve sihirli elmaların iki ortağının da haddinden fazla kilo almalarına sebep olan bu soslar daima gizli kalacaktır…..

Formüller çıktı ,yasal izinler alındı ve Amerika’da en fazla 30-40 çeşit olarak satılan caramel apples ürünleri sihirli elmalar ürün kataloğunda 300 çeşite kadar çıktı . Her biri farklı tasarım olan Sihirli Elmalar , %100 Türk malı, %100 el yapımı %100 hijyen ortamda üretilmektedir.

Hikayemizin nihayeti


1950 yılından beri Amerika’da yılda 100 milyon adet satılan caramel apples ürünleri sadece Amerika ile sınırlı kaldı . Peki bu lezzeti bütün dünyaya sunmak kime kaldı dersiniz ?

Tabiî ki Sihirli Elmalar’a ….. Halen bir çok ülkeye ihracat yapan Sihirli Elmalar 2009 yılında Dünya gazetesi, DHL ve Akbank’ ın düzenlediği İHRACATIN YILDIZLARI 2.lik ödülüne layık görülmüştür.

Artık bütün dünya %100 Türk yapımı sihirli elmaları afiyetle yemektedir. Ve biz bununla gurur duyuyoruz.


Saygılarımızla

Sihirli Elmalara Giden Yol.. BURADAN TIK TIK..

6 Nisan 2010 Salı

Meşhur Kireçburnu Fırını 1957'den Beri..


Serüven Fırtına Deresinin Çamlıhemşin İlçesinde şirin Zilkale (eski adı Koluna) köyünden başlar. Dünyanın tabiatıyla en zengin yerlerinden biri olan bölgemizin en önemli sorunu olan işsizlik ve geçim sıkıntısı gurbetçiliği zorunlu kılmıştır. Dedelerimiz o dönemde yıllarca açlık dünyasında fırıncılık mesleğini idame ettirmişler, yıllarca fırınlarda çalışıp köylerine para getirmişlerdir. Dede Yusuf Bostancıdan öğrendikleri mesleklerini Çamlıhemşinin Pazar ilçesinde ve Ordu’da uzun yıllar devam ettiren Şevki ve Şemi Bostancı kardeşler için İstanbul'la kucaklaşma uzun çabalar zorlu bir süreç sonucunda gerçekleşmiştir.

Hemşeri ve köylüsü olan Bilal Pişki’ne ait Anadolu Hisarı Göksu deresi kenarındaki fırında uzun yıllar hamurlar pişirici ve tezgahtar olarak çalışmışlardır. Ekmeğin karneyle satıldığı o yıllarda işsizlik ve yokluk korkulu bir rüya gibiydi. Anadolu Hisarı, İstinye ve Emirgandaki fırınlarda uzun yıllar hem imalat hemde idareci olarak çalışmışlar. Artık kendi işlerini kurma zamanı geldiğinde ilk deneyimlerinide Yeniköy’de gerçekleştirmişlerdi. İki yıl süren bu deneyim talihsiz bir istimlak kararıyla son buldu. Kısa bir ara verildi ve 1957 yılında KİREÇBURNU FIRINI zorluklarla faaliyete başladı. Az miktarlarda yapılan odun ateşiyle kara fırında pişirilen sandowiç, pide, poğaça ve börekler kısa zamanda tüm İstanbul’un ağız tadı,damak zevki oldu.

Zaman içinde Rum, Ermeni ve Yahudi vatandaşlarımızın öneri, desteği ve yönlendirmeleri ile çesitli çay kurabiyeleri, kırık kıraklar, paskalya çörekleri , börek ve baklavalar kendine has lezzeti ile herkesin ve her kesimin beğenisini topladı. Artık insanlar uzak yakın demeden o yıllarda şehrin bir köşesi sayılan Kireçburnu’na Meşhur Kireçburnu Fırının’dan alışveriş yapmaya geliyorlardı. 1970-1980'li yıllarda Meşhur Kireburnu Fırınının Adı İstanbul’un sınırlarını çoktan aşmış bulunuyordu. Bügüne kadar süre gelen bu başarılı çalışmanın elbetteki bazı önemli nedenleri diğer bir tabirle işin sırrı sayılabilecek çok önemli kişisel katılım söz konusuydu. Bunlardan en önemlisi Dürüstlüktü. Gerek çalışanlarına ve gerekse müşterilerine bügüne kadar süre gelen Dürüstlük başarının en önemli unsuru olmuştur. Kullanılan malzemenin varolan hammaddeler içindeki en kalitesini oluşturması bir diğer önemli noktadır. Odun ateşiyle kara fırında pişirilen Poğaçalar, Börekler, Kurabiyeler bir başka oluyordu. Bazen ustanın aceleyle veya dalgınlıkla eksik malzemeyle yoğurduğu hamuru fırını adeta derler toparlar eksiklerini giderir fıstık gibi pişirirdi. Bügün halen ustabaşı sayılan çalışanlarımız o günlerde çalışan ustaların yetişdirdiği çıraklardır. Ustalık elden ele süregelmiştir. Kardeşlerden Şevki Bostancı (Şevki Usta)1988 yılında Hakkın Rahmetine Kavuşmuş . Şemi Bostancı 79 yaşında oğlu Osman Bostancı ile birlikte halen işinin başındadır ve çalışmaya devam etmektedir.

Güzey Bijuteri'den 2 Kişiye Peçete Halkası (5.KAMPANYAMIZ)

5.KAMPANYAMIZLA SİZLERLEYİZ..
YİNE HARİKA BİR HEDİYE VE MARKA İLE GELDİK..
...................................

Güzel Bijuteri'den 2 Kişiye 6 Adet Taşlı Ve İncili Peçete Halkası..

Yapmanız Gereken..

Blogumun İzleyicisi Olmanız..

Blogunuzda Kampanyamızdan bahsetmeniz ve katıldığınıza dair yorum yapmanız...

Ve Facebook Grubuna Katılmanız..


http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=14667300526&ref=ts

Herkese Bol Şanslar..

...................................................



GÜZEY BİJUTERİ,1985 yılında M.Salih GÜZEY tarafından kurulmuştur. 1984’ te Bijuteri sektörüne giren M.Salih GÜZEY 1985 Eminönü Marputçular İş Merkezi’nde GÜZEY BİJUTERİ olarak hizmet vermeye başlamıştır.Kuruluşundan bu yana küpe, kolye, bilezik, yüzük,broş ve birçok çeşitteki saç tokalarının üretimi, ihracatı, ithalatı ve toptan satışını yapmaktadır.İmalatını mümkün olan en iyi kalitedeki ve güzellikteki ürünü elde etme çabasında olan atölyesindeki sanatkarlar ile gerçekleştirmektedir.
GÜZEY BİJUTERİ, Uzakdoğu ülkelerinden ithalat ; yurtiçine yapılan satışların yanında da ürün çeşitliliği, kaliteli ve uygun fiyatlarıyla Avrupa ülkelerine ihracat yapmaktadır.Ürün çeşitliliği, yeni ürünlerin takibi, ürün kalitesi, uygun fiyat ve koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkelerimizi ön planda tutmakla bu günlere gelmiş bulunuyoruz.Sürekli değişen ürün çeşitliliği, modayı takipteki hızı, kaliteli ürünü uygun fiyattan satmaktaki iddiası ve cazip çalışma şartları ile siz değerli müşterilerimizin önem verdiği güvenilir, sorumlu ve dürüst firma arzularına bir adres olabilmek için, her geçen gün kendini yenilemekte ve geliştirmektedir.

İletişim Bilgileri : 0 212 513 64 56
Adres : Marputçular İş Merkezi No:79-80 Eminönü - İstanbul



Kampanya 22 Nisan'da Saat : 17:00'de Son Bulacaktır.


Kazananlar;

MissBeyaz Gelinlik
Fidanelli

Kazanan arkadaşlar en yakın zamanda eniyimarka@gmail.com adresine mail atsın iletişim bilgilerini lütfen..Teşekkürler

HERGÜNKAMPANYA